MACADAMIA Natural Oil (Healing Oil Treatment)

Macadamia är en ledande tillverkare vars företag började med drömmar, passion, och inspiration från naturliga ingredienser. Samtliga produkter innehåller macadamiaolja, som berikas med andra vegetabiliska extrakt och vårdande oljor.

Natural Oil innehåller de bästa naturliga ämnena för att erbjuda kunderna den sanna kraften hos naturliga oljor.

MACADAMIA Natural Oil (Healing Oil Treatment)

Egenskaper/sammansättning

Den naturliga håroljan från Macadamia är en perfekt ersättare för traditionellt balsam. Produkten har berikats med de bästa vegetabiliska extrakten och är därför en perfekt lösning för skadat, glanslöst hår. Den kan skydda topparna och återställa deras mjukhet. Macadamia Healing Oil Treatment är en återfuktande, glansgivande behandling för håret. Den skyddar mot UV-strålar och minskar torkningstiden.

Håroljan har sådana fantastiska egenskaper tack vare den stora mängden macadamiaolja, som reparerar torrt hår. Den innehåller även arganolja, som har stärkande och skyddande egenskaper. Som ett komplement innehåller den även ungdomsvitaminet (E) som minskar effekten av fria radikaler och förnyar hårbottens celler.

Tyvärr innehåller Macadamia Healing Oil Treatment flera ytterligare ingredienser. En av dessa är UV-filter, vilket är en stor fördel. Dock är det bara ett artificiellt ämne vars funktion borde kunna uppnås av oljorna. Den innehåller även två silikon som kan tynga ner håret och täppa till porerna i hårbotten, och konserveringsmedel som kan orsaka irritation.

Sammansättning/förpackning

Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment är en halvtjock olja. I små mängder ska den inte tynga ner håret, så var noga med att endast applicera rätt mängd. Den har en svagt gyllene färg och sammetslen konsistens. Oljan absorberas enkelt och lämnar efter sig ett silkeslent lager och en intensiv, kryddig doft.

Macadamia Natural Oil är lätt att identifiera tack vare dess design. Flaskan har en elegant brun och mörkgrön design, som ska påminna om produktens naturliga ursprung. Den smidiga flaskan är gjord i plast. Doseringen underlättas tack vare pumpen, som låter oss få fram den perfekta mängden olja.

Användning/effekter

Macadamia Healing Oil Treatment ger håret en långvarig glans och mjukhet, som kan uppnås på flera möjliga sätt. Macadamia kan appliceras i torrt eller vått hår, i kombination med andra balsam och masker, eller för att förstärka effekterna av färgning. De många användningsområdena är en av kosmetikans främsta fördelar.

Rekommenderas på grund av:

 • innehåller två naturliga oljor
 • har en konsistens som matchar håret
 • långvarig glansgörande effekt
 • vitamin E, som är en antioxidant
 • fungerar bättre än balsam och hårmasker
 • smidig plastflaska
 • naturlig, intressant design
 • smidig pump som underlättar appliceringen

Nackdelar:

 • innehåller silikon och alkohol
 • för stora mängder kan tynga ner håret
 • intensive doft som alla inte uppskattar
 • kan täppa till porerna