NANOIL Hårolja

Nanoil – märket erbjuder den högsta kvalitet naturliga produkter, baserad på egenskaperna av speciellt utvalda vegetabiliska oljor.

Den perfekta kombinationen av extern elegans med inre effektivitet, och allt detta för ett rimligt pris.

Nanoil - olja för hår

 

Nanoil hårolja är tre förlag:

 • Nanoil för hår med låg porositet,
 • Nanoil för hår med medium porositet,
 • Nanoil för hår med hög porositet.

Egenskaper/sammansättning

Nanoil hårolja oavsett version är en innovativ sammansättning av naturliga oljor. Den tar det som är bäst från naturen och blandar det för enkel men effektiv hårvård. Varje versions sammansättning matchar hårporositet, struktur, behov och absorbtionsförmåga. Ju mer skadat hår, desto mer hjälp fås från håroljor rika på omättade fettsyror. Nanoil hårolja är makten från de bästa oljorna låsta i fjäderlätt olja.

På grund av försiktigt utvalda aktiva ämnen, markerar Nanoil dubbel verkan på hår och hårbotten. Det finns tre tillgängliga versioner och var och en med olika egenskaper. Ändå, är det viktigaste att Nanoil hårolja i varje fall förser skydd, återställer hälsa och förskönar hår – inga undantag. Den enda skillnaden är att den givna oljan fokuserar på andra egenskaper beroende på hårporositeten.

● Nanoil för hår med medium porositet är oljan med stärkande verkan. Mest av allt så förebygger den krusigt hår, vilket på grund av fukt är benäget till lockar och matthet. Den fuktar och när hårsäckar, så hämmas överskotthåravfall. Dessutom försäkrar den mjukhet, glans, och elasticitet.

● Nanoil för hår med låg porositet är oljan som påskyndar torktid och förser värmeskydd. Använd den för styling, och för att underlätta kamning, dess hjälp är anmärkningsvärd för att göra håret mer mottagligt att locka. Den förebygger uttorkning och vattenförlust orsakad av solen. Likaså, reglerar hårbottnens surhetsgrad.

●Nanoil för hår med hög porositet är oljan med mest intensiv verkan för den förnyar keratinhårstrukturen, reparerar skador och stärker håret från rötterna. Den återfuktar perfekt för den stärker vatten-lipid lagret och reglerar funktioner i hårbotten för att påskynda hårväxt.

Vilka komponenter kan hittas i Nanoil hårolja? Mest av allt, naturliga oljor (t. ex. argan olja och passionsfrukt olja är karaktäristiska för varje version), vitaminer och extra förbättrande ämnen som silke eller keratin. Sammansättningen av två versioner innehåller sex oljor medan Nanoil för hår med låg porositet har nio av dem på grund av behovet att införa få typer av kosmetika smör; perfekt för hår med fast struktur. Nanoil håroljor är fria från silikon och paraben så helt naturell.

Formula/förpackning

Saken du inte kommer hitta i de flesta oljebaserade kosmetika för hår är en fjäderlätt formula som Nanoil hårolja har i varje version. Kosmetikan absorberas helt i hår och hårbotten ögonblick efter applicering. Det finns ingen oljighet eller bördan. Av denna anledning, är Nanoil hårolja lämplig även för fint hår. Förutom formulan med utmärkt textur, är Nanoil hårolja också väldigt effektiv. Det finns inget behov att ta för mycket av det för att täcka håret på längden och ha tillräckligt till hårbotten. Efter varje användning, täcker den hår med en subtil och frisk doft som inte försvinner stunden efter. Nanoil håroljas doft kan kännas timmar efter appliceringen.

Den här perfekta formulan var låst i den svarta flaskan. Det finns inga dyra former eller färger, så Nanoil hårolja är en exceptionellt vacker kosmetika. Blandningen av svart och gyllene spegel är perfekt. Vad mer är att, kapsylen är gjord av naturligt, svart trä med en snidad droppe. Allt det gör Nanoil till en stilfull hårolja. I mellantid, är den praktisk och behändig i användning för under kapsylen placerades en vid pump designad för att matcha formerna av dina händer och fingrar perfekt.

Användning/effekter

Oavsett versionen, kan Nanoil hårolja användas på hela hårlängden och hårbotten. Du kan applicera den på båda områdena eller bara använda den som en hårbottensmassageolja eller för att enbart skydda hårtopparna etc. Det är den enda produkt där man har handlingsfrihet när det kommer till applicering. Nanoil hårolja är lämplig för håroljebehandlinsmetoder samma som för användningen av naturliga oljor – på torrt eller vått hår, för en kort eller för en längre tid innan hårtvätt. Tack vare Nanoil hårolja kan, håroljebehandling över natten vara angenämt och bekvämt. Om du har mer tid över, kan du utföra värmeoljabehandling för en mer intensiv effekt. Nanoil hårolja är bra som en lätt olja för styling, för användning före torkning för värmeskydd, för att förse lysande glans och försäkra långvariga effekter. Det är en stor fördel att kunna använda Nanoil hårolja under dagen för att disciplinera ostyriga hårstrån. Möjligheterna är otaliga.

Rekommenderad på grund av:

 • formula baserad på naturliga vegetabiliska oljor
 • sammansättning rik på naturliga och ofarliga ingredienser
 • lättvikt formula förebygger ned-tyngning och oljiga rötter
 • behaglig och långvarig doft
 • ingredienser som perfekt matchar hårporositet
 • talrika möjliga metoder för applicering beroende på hårets behov
 • elegant flaska
 • bekväm applikator med innovativ form
 • perfekt absorberad av hår och hårbotten
 • sammansättning helt fri från silikon och paraben